Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Θα το αφήσουμε να συμβεί?

Ήρθε η ώρα να θυσιαστεί στο βωμό άγνωστων ιδιωτικών συμφερόντων...









Ο αγριοπλάτανος της Αγίας Παρασκευής πόσο κοστολογήθηκε?





Ο φυσικός μας θησαυρός, που προστάτεψαν οι πρόγονοί μας Μηλιώτες  και αγάπησαν όλοι όσοι τον γνώρισαν, αντί να διαφυλαχτεί για τις επόμενες γενιές,τον παραδίδουν οι τοπικοί άρχοντες με μεθοδευμένες διαδικασίεςστις ορέξεις ΞΕΝΩΝ επενδυτών ..
Είναι αυτοί που καρπώνονται διάφορα προγράμματα της Ε.Ε και στήνουν ανεμογεννήτριες βιαστικά με ελλιπείς μελέτες για το δικό τους συμφέρον όπου τους είναι πιο εύκολο, παρακάμπτοντας αντιδράσεις, αποφάσεις,διεθνείς συνθήκες ...
Έχουν τον τρόπο τους ...τάζουν δώρα..πραγματοποιούν ελάχιστα ..και όταν πετύχουν το έργο τους αφήνουν πίσω τους την καταστροφή  για πάντα !!!
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ :
Δεν καταστρέφουν δάση
Δεν μεθοδεύουν αποφάσεις
Σέβονται τις διεθνείς συνθήκες για το περιβάλλον
Επίσημες μελέτες έδειξαν ότι η αλλαγή που γίνεται στο μικροκλίμα των περιοχών με α\γ φέρνουν καταστροφή στις γεωργικές καλλιέργειες ,έντονα καιρικά φαινόμενα...γιαυτό και στην Ευρώπη τώρα στήνουν α\γ στη θάλασσα.
Το χειρότερο όλων οι νέοι μας,οι επόμενες γενιές, στις περιοχές αυτές,δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε προγράμματα  παραγωγής βιολογικών προιόντων που είναι το μέλλον των ευρωπαίων αγροτών.
Ας ενημερωθούμε
Ας αποφασίσουμε εμείς για τον τόπο μας αβίαστα και όχι μεθοδευμένα !

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχω έλθει στην Άνω Μηλιά, αλλά έχω περάσει Σκοτεινά, Φωτεινά, Μοσχοπόταμο, Ρητίνη, Ελατοχώρι, οπότε είναι περίπου σαν να έχω έλθει. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!

    Greeklignite.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή